Verhuur woondroom The Mill start binnenkort

De droom om huurder te worden van een appartement in The Mill komt steeds dichterbij: de verhuur start spoedig en komende herfst kun je jouw appartement in Woerden al betrekken! Op de hoogte blijven van de start verhuur? Schrijf je dan in als geïnteresseerde!

De duurzame huurappartementen van The Mill zijn gebouwd rondom een gezamenlijke binnentuin en op een perfecte locatie: op loopafstand van het centrum en het station van Woerden - ook wel de hoofdstad van het Groene Hart genoemd. Je hoeft niet lang meer te wachten, want het nieuwbouwproject is inmiddels uit de steigers. Naar verwachting start de verhuur eind kwartaal 1/ begin kwartaal 2 en kun je hier komende herfst al wonen: prachtig duurzaam genieten in The Mill.

Groen leven in The Mill
De appartementen van The Mill verschillen in woonoppervlakte van 53 tot 84 m². Ze worden opgeleverd met een luxe en volledige badkamer en keuken. Groen leven staat voorop in The Mill. De appartementen zijn dan ook gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Daarnaast beschikken alle appartementen over een fijn balkon. Wat wil je nog meer?!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!
In The Mill voel je je nooit alleen: je leeft hier heerlijk comfortabel met elkaar. Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwproject The Mill, waaronder de start verhuur? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief, waarin wij je op de hoogte brengen van belangrijke ontwikkelingen.