Start verhuur The Mill in Woerden komt in zicht

De bouwdoeken hangen en de bouw zelf is in volle gang; de start verhuur van de 72 duurzame huurappartementen van The Mill in Woerden laat niet lang meer op zich wachten. Naar verwachting start de verhuur in de eerste helft van 2023.

De woonoppervlaktes van de appartementen in The Mill variëren van 53 tot 84 m². Zo biedt The Mill niet alleen een ideale plek voor één- en tweepersoons huishoudens, maar ook voor jonge gezinnen. Elk appartement kijkt uit op de gezamenlijke binnentuin en heeft een eigen balkon. Ook worden ze voorzien van een mooie keuken en een luxe badkamer. Daarnaast beschik je als bewoner van The Mill over eigen parkeerplekken voor fietsen, drie deelauto’s en kun je parkeren in de half-verdiepte parkeerkelder met 55 plekken voor bewoners en bezoekers.

Groen en duurzaam wonen
The Mill komt in Nieuw-Middelland, waar vroeger vooral bedrijven en kantoren waren. Dit gebied transformeert naar een groen en gevarieerd woon-werkgebied, met onder andere The Mill als één van de toonaangevende nieuwbouwprojecten. Het project krijgt een groen en duurzaam karakter. Zo wordt het gebouw gasloos, geïsoleerd volgens de hoogste normen en voorzien van zonnepanelen. De groene binnentuin draagt daarnaast bij aan een fijn leefklimaat.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!
Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject in Woerden? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde en we houden je middels onze nieuwsbrief op de hoogte van bijvoorbeeld de start verhuur.