Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. De makelaar vertellen je graag meer over dit project

De planning is het 3ekwartaal van 2023

Het streven is om circa zes maanden voor de oplevering van de appartementen te starten met de (digitale) verhuur. Op dat moment zijn de huurprijzen bekend en de plattegronden beschikbaar.

Meld je als belangstellende aan voor de nieuwsbrief en vul je woonaccount volledig in. Wij zullen je dan via een projectnieuwsbrief op de hoogte houden zodra met de voorbereiding van de verhuur gestart wordt.

De eerste nieuwsbrief ontvang je eind oktober 2022.

The Mill biedt straks 72 appartementen in de middenhuur aan. De hoogte van de huur en eventuele servicekosten zijn nu nog niet bekend.

Er worden zowel 2- als 3-kamer appartementen gerealiseerd in The Mill. De oppervlakten van de appartementen variëren van 52 m² tot 83 m². Elk appartement heeft zijn eigen privé buitenruimte.

Om de doorstroming in de lokale woningmarkt te optimaliseren zijn er afspraken gemaakt over de toewijzing. Als eerste komen mensen die een (huur)woning achterlaten in Woerden in aanmerking.

De appartementen worden gasloos gebouwd en krijgen een warmtepomp voor verwarming. Om bij warme dagen de temperaturen in de appartementen laag te houden zal er gebruik gemaakt worden van zonwerend glas.

De appartementen worden inclusief luxe keuken en sanitair opgeleverd.

The Mill staat in Middelland Noord, een gebied wat de komende jaren verandert in een woongebied. The Mill is de tweede locatie in dit gebied die nu gebouwd wordt en er volgen er meer. 

Meer informatie over deze gebiedsontwikkeling is te vinden op www.nieuw-middelland.nl

Het beleid van de Gemeente Woerden is om een autoluw gebied te ontwikkelen nu het gebied dichtbij het NS-Station ligt.

Er komen in The Mill 55 autoparkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Ook komt er een ruimte afgesloten parkeervoorziening voor fietsen.

Er zullen inkomensnormen gelden bij de toewijzing van de appartementen. Deze inkomensnormen zullen vastgesteld worden voor de start verhuur. Voor huurders met eigen geld op de bankrekening zal ook het eigen geld meewegen bij de toewijzing.

Nieuw-Middelland wordt een nieuw gemengd stedelijk woongebied van Woerden. Waar zich nu nog bedrijven en kantoren bevinden, ontstaat in de komende jaren volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Daarbij worden wonen en werken gecombineerd met andere stedelijke voorzieningen. In de directe nabijheid van het aantrekkelijke centrum van Woerden en met het gemak van een NS-station op loopafstand. Meer informatie over Woerdens nieuwste woonwijk kan je vinden op www.nieuw-middelland.nl